me64 4 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام میخوام به جای منوی بیریخت خود جوملا از یه ترکیب دیگه استفاده کنم. به نظرتون از چی باید استفاده کرد؟ منو رو هم میخوام افقی باشه در ضمن از قالب خودم استفاده میکنم، از قالب خود جوملا استفاده نمیکنم من از Maximenu CK رو امتحان کردم ولی هر کاری کردم تو صفحاتم نتونستم ازش استفاده کنم این SWmenuFree هم از اینجا دانلود کردم همچنین ورژن جدیدتر رو از اینجا دانلود و با موفقیت نصب کردم که در هر دو نصب میشد ولی وقتی توی کامپونت میرم پیغام زیر رو هم همراه کامپوننت میاره Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.html.php on line 11 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 138 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 141 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 148 Warning: Creating default object from empty value in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 192 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 2176 Strict Standards: Non-static method HTML_swmenufree::MenuConfig() should not be called statically in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\administrator\components\com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 945 ویرایش شده خرداد 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما از maximenu چرا نتونستید استفاده کنید؟ در یک صفحه بهش موقعیت بدید و یک منو را انتخاب کنید مشکلی نباید باشه از اون منو ساز هم بنده تا به حال استفاده نکردم اما maximenu یک چیز فوق العاده ای است 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما از maximenu چرا نتونستید استفاده کنید؟ در یک صفحه بهش موقعیت بدید و یک منو را انتخاب کنید مشکلی نباید باشه از اون منو ساز هم بنده تا به حال استفاده نکردم اما maximenu یک چیز فوق العاده ای است maximenu فقط یک حالت داره نمیشه هر کاری میکنم استایل یا افکتهای دیگه ای رو توش استفاده کنم نمیشه که نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما حتما تداخل جی کوئری داره تمامی ماژول هاتون رو غیر فعال کنید اگر کامپوننتی مثل ویدجت کید یا ... دارید ان را هم غیرفعال کنید یک قالب ساده مثل atomic را روی پیشفرض قرار بدید و تنها این منو را فعال کنید حال طبق اموزش های سایت سازده انواع افکت هاش رو تست کنید از سایت سازنده اینبار اگر دانلود نکردید دانلود کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر