hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام من از جومشاپینگ فارسی استفاده میکنم یه مشکلی که این افزونه داره خروجی پی دی اف فارسی نمیده کسی میتونه راهنمایی کنه کلیه فایلها هم به utf8 تغییر دادم درست نشد 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 93 سلام این مشکل خیلی وقت است که هست فکرنکنم کسی کاری برای این مشکل کرده باشه اگه درست کنند خوبه من هم این مشکل رادارم برای همین گذینه پی دی اف راغیرفعال کردم 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام این مشکل خیلی وقت است که هست فکرنکنم کسی کاری برای این مشکل کرده باشه اگه درست کنند خوبه من هم این مشکل رادارم برای همین گذینه پی دی اف راغیرفعال کردم آقا خدا از زبونت بشنوه. خیلی وقته که با این مشکل روبرو هستیم... اگه کسی این کارو بکنه برامون عالی میشه. منم منتظرشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در مرداد 95 سلام به همه دوستان. من مشغول فارسی سازی فاکتور pdf جومشاپینگ هستم. اگر کسی این کارو قبلا انجام داده، لطفا اطلاع بده. اگر هم انجام ندادید، یه مقدار صبر کنید تا من انجامش بدم، برای شما هم منتشرش می کنم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 97 سلام جوم شاپینگ چنین مشکلی داشت چند سال پیش نمیدونم برطرف کردن یاخیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر