minoor 3 ارسال شده در خرداد 93 سلامدر سایتی امکان ارسال لینک توسط مهمان رو قرار دادماما وقتی فرم ارسال وب لینک میاد در قسمت پایین درج توضیحات نمی خوام گزینه های زیر نشون داده بشه باید چکار کنمInsert Moduleمطالبتصویرتغییر ویرایشگر-------------------------ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! هر کدوم از مواردی رو که فرمودید واسه خودشون یک پلاگین هستند که معمولا" از نوع editor-xtd میباشند کافیست سطح دسترسی مناسبی به پلاگینهای مربوطه اعمال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : minoor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minoor 3 ارسال شده در خرداد 93 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! هر کدوم از مواردی رو که فرمودید واسه خودشون یک پلاگین هستند که معمولا" از نوع editor-xtd میباشند کافیست سطح دسترسی مناسبی به پلاگینهای مربوطه اعمال کنید موفق و پیروز باشید یا حق ببخشید دوست عزیز میشه بگید کدوم اسپم. به تصویر زیر نگاه کنید تا بهتر متوجه بشید سوال رو انجمن دیگه ای پرسیدم بنده خدایی گفت راهی نداره حالا اگه اینطور که شما میگید خیلی خوبه یا اصلا راهنمایی کنید که اصلا قسمت توضیحات نمایش داه نشود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام پست اسپمی که ارسال کرده بودید رو حذف کرده بودم . همون پستی که صبر نکردید دوستان بهتون پاسخ بدهند ! من متوجه سوالتون بودم منتهی شما به پاسخها دقت نمیکنید . عرض کردم خدمتتون هر کدوم از اون دکمه هایی که زیر قسمت توضیحات میبینید برای خودشون یک پلاگین دارند کافیست برید به مدیریت پلاگینها و پلاگین هر دکمه را پیدا کنید و ویرایشهای لازم رو انجام بدید . حالا میتونه یا تغییر در سطح دسترسی باشه یا کلا" پلاگین را منتشر نشده کنید دکمه تغییر ویرایشگر زمانی نشون داده نمیشه که در قسمت تنظیمات کلی ، ادیتور را روی بدون ویرایشگر تنظیم کنید در اینصورت دکمه مذکور نمایش داده نمیشه و کادر توضیحات هم ساده خواهد بود قسمت توضیحات رو نمیتونید بطور کامل نمایش ندید مگر آنکه در هسته جوملا دستکاری کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : minoor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minoor 3 ارسال شده در خرداد 93 با تشکر از راهنمایی شما بله درست شد البته به دلیل فیلدهای اضافی همچون نام مستعار و انتخاب زبان بیخیالش شدم و با rsform یه فرم درست کردم که فقط شامل عنوان ادرس و توضیحات میشه و فیلدهاشو به بانک sql وصل کردم الان همه چیش درسته تنها دو رکورد بانک اس کیو ال درست مقدار نمیگیره یکی زمان ایجاد هست که بجای اینکه تاریخ رو بگیره همش 0000-00-00 00:00:00 میزاره دومی هم فکر کنم فیلد order هست بجای اینکه یکی یکی بهش اضاف بشه همش صفر هست ------------------------ به مقدار create date که مربوط به زمان هست باید چه مقداری بدم و همینطور فیلد دیگه تا درست مقدار تاریخ رو دریافت کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید . قوانین....! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر