ali2100123 1 ارسال شده در خرداد 93 با سلام خدمت دوستان من سایت رو به هاست جدید منتقل کردم و همه چی رو خودشون کامل کردن دیتا بیس رو هم ریختن همه چی کامل ولی نمی دونم چرا سایت بالا نمی یاد اصلا هیچ اروری هم نمی ده در ضمن دی ان اس رو هم در ست کردیم همه چی وصله لطفا یکی کمکم کنه اینم ادرسه سایتم www.asandownloads.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 در صورت فعال بودن gzip و deflate باید فعال بودن zlib.output_compression بررسی شود. باید گزینه zlib.output_compression در فایل php.ini فعال باشد. zlib.output_compression = On پس از اعمال تغییرات در فایل php.ini باید سرویس apache ری استارت شود. service httpd restart نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2100123 1 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز من اصلا این فایل php.ini رو اسمش رو عوض کرده بودم که فعال نباشه مشکلی ایجاد هم نمی شد توی سرور قبلی هیچ مشکلی نداشتم لطفا مرحله به مرحله می شه بگید با چیکار کنم فکر کنید به یه مبتدی می گید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به ادمین سرورتان بفرمایید نمایش پیام های خطا را روی سرور فعال کنند ببینید چه خطایی میدهد! از طریق جوملا 2.5 نیز میتوانید نمایش پیام های خطا را فعال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر