tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستانکاربران سایت وقتی که نام کاربری و رمز ورود خودشون رو وارد می کنند تا وارد سایت بشن و بعد از زدن دکمه ورود با این ارور ها روبرو می شن.Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/bcetehad/public_html/components/com_alphauserpoints/helper.php in /home3/bcetehad/public_html/plugins/user/sysplgaup_newregistered/sysplgaup_newregistered.php on line 197Warning: require_once(/home3/bcetehad/public_html/components/com_alphauserpoints/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/bcetehad/public_html/plugins/user/sysplgaup_newregistered/sysplgaup_newregistered.php on line 197Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/bcetehad/public_html/components/com_alphauserpoints/helper.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/bcetehad/public_html/plugins/user/sysplgaup_newregistered/sysplgaup_newregistered.php on line 197و وقتی که در یک new tab سایت رو باز می کنند log in به درستی انجام شده .اینم آدرس سایت: http://www.bcetehad.comقبلا از راهنمایی های شما دوستان گرامی سپاسگزارم..------------------------------------------------------------------------------------------------------------------دوستان خودم فکر می کنم مشکل کوچکیه فقط من بلد نیستم باهاش کنار بیام .درسته متنش زیاده ولی نمی دونم باید چه کنم لطفا راهنمایی بفرمائید.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام بررسی کنید که پلاگین sysplgaup_newregistered به درستی نصب شده باشد و همچنین فعال شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 با سلام بررسی کنید که پلاگین sysplgaup_newregistered به درستی نصب شده باشد و همچنین فعال شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق هم درست نصب شده و هم فعاله. دیگه نمی دونم باید چیکار کنم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما کامپوننت آلفایوزر پوینت هم امکان دارد مشکل داشته باشد قبل از این مشکل چه کامپوننت هایی نصب کرده بودید یا حذف کردید؟ تغییرات خاصی دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما کامپوننت آلفایوزر پوینت هم امکان دارد مشکل داشته باشد قبل از این مشکل چه کامپوننت هایی نصب کرده بودید یا حذف کردید؟ تغییرات خاصی دادید؟ درسته .... می خواستم یه شبکه اجتماعی کوچک درست کنم از alpha user point jomsocial odude profile اسنفاده کردم و چون خوب نمی تونستم باهاشون کار کنم غیر فعالشون کردم. یعنی مشکل از اینهاست؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tworag 2 ارسال شده در خرداد 93 جناب آقای محمد حسین میری پاسخ شما به من کمک کرد و alphauserpoints رو کاملا حذف کردم و مشکل برطرف شد. واقعا سپاسگزارم 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر