erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 93 با سلام من وقتی یک مطلبو میخوام ادیت کنم بعد ذخیره که میکنم از حالت انتشار خوارش میشه و دیگه نمیشه منتشرش کردو باید دوباره یه مطلب جدید بسازمکسی میدونه مشکل کجاسمن جوملامم آخرین آپدیتش هستبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در خرداد 93 با سلام من وقتی یک مطلبو میخوام ادیت کنم بعد ذخیره که میکنم از حالت انتشار خوارش میشه و دیگه نمیشه منتشرش کرد و باید دوباره یه مطلب جدید بسازم کسی میدونه مشکل کجاس من جوملامم آخرین آپدیتش هست با تشکر مطلب تون در k2 هست؟؟؟ 1 واکنش ها : erfanpj نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در خرداد 93 مطلب تون در k2 هست؟؟؟ خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ در لوکال این مشکل رو دارید یا روی هاست یا در هر دو ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر