elyas90 1 ارسال شده در خرداد 93 با سلام و درود آیا امکان راه اندازی سایت فروش شارژ با جوملا وجود دارد؟که امکان فروش شارژ پاپ آپ رو هم داشته باشد؟ آیا قالب مناسب آن نیز موجود است؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما کامپوننت فروش شارژ ان برای جوملا 1.5 در جومینا موجود است.فکر کنم جومینا مارکت هم باید باشد اما من اسکریپت فریر رو پیشنهاد می کنم چون کارش خیلی درسته و مختص همین کار هست البته بگم با جوملا هم میشه اما نه به خوبی این اسکریپت ویرایش شده خرداد 93 توسط محمدحسین میری 2 واکنش ها : AmIn1412 و hadirayaneh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام میشه لینک دانلود این اسکریپت رو بذارین و اینکه آیا رایگانه؟ فارسیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما http://freer.ir/virtual/ 2 واکنش ها : AmIn1412 و topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در خرداد 93 قالب زیبایی نداره. اگر قالبی بر اساس html داشته باشیم چطور میشه بهش تبدیل کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شمادوست عزیز این اسکریپت رایگانه و کد بازه یعنی اگه یه کم برنامه نویسی بلد باشین میتونین به بهترین نحو درش بیارین و قالب خوشکلی براش درست کنید 1 واکنش ها : elyas90 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 دوستان عزیز طبق گفته های خود سایت فقط کافی است که فایلهای tpl را با نرمافزاری مانند notepad یا dreamweaver باز کنید و تغییرات خودتان را ارسال اعمال کنید یعنی اگه شما با css و html آشنا باشین میتونید قالبش رو به هر شکل که میخواین در بیارین هیچ ربطی هم به جوملا و سایر نداره حق یارتان 3 واکنش ها : elyas90، AmIn1412 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر