armiya 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام بر دوستان من از قالب فطر جومینا استفاده میکنم. می خواستم بدونم از کجا باید کلاس های ماژول این قالب رو پیدا کنم؟ با سپاس لینک قالب: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-template-rtl/template-public/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%B7%D8%B1-1391.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما در انتهای سایت درج کنید ?tp=1 مثال www.siteshoma.com/?tp=1 البته قبلش باید نمایش موقعیتهای قالب رو از بخش تنظیمات قالب فعال کنید برای این منظور به مدیریت جوملا/افزونه ها/مدیریت قالبها /تنظیمات/نمایش موقعیتهای قالب رجوع کنید موفق باشید ویرایش شده خرداد 93 توسط محمدهادی حقیقی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در خرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز برای نمایش موقعیت های موجود در قالب می توانید به صورتی که آقای حقیقی توضیح داده اند در پست بالا عمل کنید و همچنین در خود تاپیک دانلود تصویر موقعیت های قالب موجود می باشد. اما برای کلاس ماژول ها باید به بررسی قالب بپدازید یعنی فایل هایcss که در پوشه قالب می باشد را باز کرده و دنبال کلاس ماژول ها باشیدبه طور مثال این اسم می تواند برای ماژول ها قرار بگیرد div.module_ngs {} یا #module_ngs {} و توضیح کامل تر اینکه فکر نکنم در این قالب کلاس ماژول های تعریف شده باشد همه ماژول هایی که به صورت پیشفرض در جوملا می باشند را فعال کنید شبیه به نمونه قالب می گردد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 البته شما بسته به نوع ماژول ومحتواتون میتونید اون رو در موقعیت قالب بگذارید کاری که من در سایت خودم انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر