hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام امروز یه سری ایراد توی افزونه زرین پال دیدم و اون اینکه هنگام اتصال جومشاپینگ به زرین پال خطایی نشون میده از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه اینم بگم که قبلا این مشکل نداشت در ضمن از بسته نصبی فروشگاه ساز باران استفاده میکنم و کامپوننت از جومینا هست البته توی سایت دیگه که جومشاپینگ جومینا استفاده میکردم هم تست کردم دیدم کلا امروز با زرین پال مشکل داره فایل پیوست شده است ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام مجدد یعنی یه نفر نیست بگه چه مشکلی داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در خرداد 93 سلام صبور باشید این خطا رو کجا مشاهده کردید؟ در سایت زرین پال یا سایت خودتان؟ اگر روی سایت زرین پال هست به نظر دارن تغییرات میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در خرداد 93 سلام صبور باشید این خطا رو کجا مشاهده کردید؟ در سایت زرین پال یا سایت خودتان؟ اگر روی سایت زرین پال هست به نظر دارن تغییرات میدن رو سایت خودم مشاهده کردم ، البته رو چند تا سایت تست کردم همین مشکل رو داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر