guugle 4 ارسال شده در خرداد 93 سلام من داشتم یک سایت دو زبانه با قالب plus درست میکردم که به یک مشکل برخوردم! این قالبی رو که من گرفتم فارسی شده و حتی در قسمت انگلیسی سایت هم راست چین هست!!! ولی من میخواستم که قسمت فارسی سایت راست چین باشه و قسمت انگلیسی هم چپ چین، ولی تو تنظیمات قالب (که خودش این قابلیت رو داره) هم که این کار رو انجام میدم بازم هر دو راست چین هستن. مثل اینکه یه سره اش کرده باشن! حالا میخواستم که راهنماییم کنید که چطور این کار رو انجام بدم؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟ خیلی منتظر موندم کسی جواب نداد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما دو حال وجود دارد یا تو کدهاش دست بردند و خرابش کردند یا کش قالب و مرورگر اجازه تغییر و دیدن زبان دیگر را نمی دهد آدرس سایت را قرار دهید و روی زبانی که مشکل دارد قرار بدهید تا ما هم تستی بکنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما دو حال وجود دارد یا تو کدهاش دست بردند و خرابش کردند یا کش قالب و مرورگر اجازه تغییر و دیدن زبان دیگر را نمی دهد آدرس سایت را قرار دهید و روی زبانی که مشکل دارد قرار بدهید تا ما هم تستی بکنیم سایت که فعلا آفلاینه. انشاءالله یکی دوروزه میذارمش رو هاست. ولی فکر کنم کدش رو خراب کرده باشن! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر