falconeyes 6 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان و مدیران عزیزآقا شما هر ماژول ،پلاگین که بگید من امتحان کردم و هتی تمام گروه های کاربریم رو روی بدون صافی تنظیم کردم ولی نمیتونم کد جاوا اسکریپتی که از پرشین استت یا وبگذر میگیرم رو ثبت کنم. خواهشا بگید چیکار کنم؟ خیلی نیاز به کد آمار گیر دارملطفا کمک کنیدممنونیا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام لینک زیر را هم دیده اید ؟ http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%8C-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7-javascript-html-php.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان، سر آخر با کلی سرو کله زدن برای وارد کردن کد جاوا اسکریپت به این نتیجه رضایت بخش رسیدم، دوستان نگاه کنید مکنه اشکال از چند جا باشه: یک: اشکال از صافی کلمات هست که در تنظیمات کلی سایته، خودشون بصورت پیش فرض کدهای اچ تی ام ال رو تغییر میده JCE دو: از ادیتوری یا ویرایشگری هست که استفاده میکنید چون بعضی ادیتورها مثل یا هر کامپوننت امنیتی هست که نصب میکنید چون داخل اینها هم یک نوع صافی وجود داره. RS Firewall سه: اشکال از کامپوننت امنیتی خوب راه حل اول صافی کلمات داخل تنظیمات رو "بدون صافی "برای گروه کاربری مورد نظر بدون صافی قرار بدین بعد اگر ادیتوری نصبه اونو از قسمت پلاگین ها غیر فعالش کنید و کامپوننت امنیتی مثل ار اس فایروال رو هم از قسمت افزونه ها ، مدیریت افزونه ها ، مدیریت غیر فعالش کنید. تمام ، حالا براحتی کدهاتون رو وارد کنید و بعد از وارد کردن کدها و تمام شدن کارهاتون میتونید افزونه هایی رو که غیر فعال کردید رو دوباره فعال کنید. امیدوارم مناسب بوده باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر