habibalipoor 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام به همه دوستان من یه سوال داشتم اونم اینکه چه جوری می شه نسخه جدیدی از editor را رو جوملا نصب کرد ؟ [align=CENTER]:blush: :huh:[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام خوش اومدین.. اول دانلود کنین بعد از قسمت افزونه ها --- نصب افزونه رو نصب کنین بعد به قسمت تنظیمات کلی برین اونجا یک لیست کشویی هست که اسم ویرایشگرها رو نوشته (زیر باکس نام سایت...) از لیست ادیتورتون رو انتخاب کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در اسفند 89 حاجی نگرفتی ها از کجا باید dl کنم کشتم ولی پیدا نکردماین هم می دونم که از کجا و چه جوری بنصبم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز به کاربرانی که قصد کمک به شما رو دارن احترام بگذارید از اینجا دانلود کنید. http://www.joomina.ir/تنظیمات-مطلب/ویرایشگر-فوق-حرفه-ای-jce موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 حاجی نگرفتی ها از کجا باید dl کنم کشتم ولی پیدا نکردم این هم می دونم که از کجا و چه جوری بنصبم :thankyou: والا چیزی که من از متن پایین فهمیدم این هست که روش نصب رو پرسیدین! من یه سوال داشتم اونم اینکه چه جوری می شه نسخه جدیدی از editor را رو جوملا نصب کرد ؟ =------= به هر حال امیدوارم به چیزی که میخواستین رسیده باشین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
habibalipoor 1 ارسال شده در اسفند 89 sajad dp جان I am sorry من سوالم را درست و کامل مترح نکردم اگه ممکنه و دارین لینک dl را برام pm بزارید Sir_Amin جان من به هیچ کسی بی احترامی نکردم چاکر همه ی بچه ها هم هستم فقط خواستم یه خورده صمیمی تر بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 لينك دانلود در پست شماره چهار براي شما قرار داده شده بود.همين لينك پايين! http://www.joomina.ir/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8/%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-jce نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر