ah.baniashraf 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستانمن این سایت رو درست کردم ولی منوی کناری سایت چپ چین هست. برای راست چین کردنش چکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اردیبهشت 93 وقت بخیر این تغییرات قالبا در فایل های css ماژول منوی می باشد که نصب کرده اید و یا از منو قالب استفاده می کنید از طریق فایل های css در پوشه قالب می باشد در هر صورت برای راهنمایی بیشتر نمونه آنلاین مورد نیاز می باشد که تغییرات را بتوانم برای شما ارسال کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من این سایت رو درست کردم ولی منوی کناری سایت چپ چین هست. برای راست چین کردنش چکار باید کنم؟ کدوم سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ah.baniashraf 2 ارسال شده در خرداد 93 ببخشید یادم رفت آدرسو بذارمkshfootball.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام در فایل template__rtl.css خط 61 کد زیر وجود داره #zt-left { direction: ltr; } با این کد جایگزین کنیدش #zt-left { direction: rtl; text-align: right; } 1 واکنش ها : kbehfar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر