moradi2707 8 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستانبرای سایت هاست دانلود تهیه کردم و چون هاست دانلود دارای پایگاه داده نمی باشد مجبورم فایلهام رو با لینک مستفیم تو سایت بزارم .بعضی از سایت ها برای فایل های پیوست هر مطلب از یک جدول استفاده می کنند که هم دانلود فایل رو شامل میشه هم توضیحات فایل . مثلا جی دانلود هم درست همینجوریه . تمام جزئیات فایل با دانلودش رو درون یه کادر و جدول میذاره . میخوام بدونم من که از یک هاست جدا استفاده میکنم چطوری و با کمک چه چیزی میتونم یک همچین جدول و یا کادری واسه فایل های پیوست در سایت اصلیم بسازم و فقط لینک دانلود رو اضافه کنم .و دوم اینکه پنل هاست دانلود دایرکت ادمین است و فایل htaccess هم نداره میخوام بدونم به چه طریقی میشه از دزدیدن پهنای باند جلوگیری کرد. سی پنل در خود کنترل Hotlink protection رو داره که همین کار رو انجام میده . میخوام بدونم در دایرکت ادمین این کار چه جوری انجام میشه . همونطور که میدونید اگه لینک مستفیم رو بذارم هر کسی میتونه اونو تو سایتش بذاره و از فضا و پهنای باند رایگان استفاده کنه .تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر