hamoon1007 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام خدمت دوستان. من یه مشکلی دارم توی سایتم که واقعا نمی دونم که باید چطور حلش کنم و از دوستان بزرگ خواستارم کمک و راهنماییم بکنند. وقتی کاربر از سایت واسه ثبت نام اقدام میکنه و بعد از ایمل فعال سازی نمیتونه وارد بشه گروه کاربران جدید هم روی گزینه Registered هستش ولی باز هم انجام نمیشه ولی وقتیکه به طور دستی از مدیریت کاربران کاربر مورد نظر در قسمت انتساب گروه های کاربری Registered انتخاب میکنم مشکل حل میشهو نمیدونم چرا به طور اتوماتیک با توجه به تنظیم بودن گروه کاربری روی Registered انجام نمیشه. امید وارم تونسته باشم مطلبو برسونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما نوع ثبت نام کاربر را از روی ایمیل فعال سازی بردارید و تا بدون ایمیل فعال سازی ثبت نام کند مجدد تست بفرمایید ایا می توانند وارد شوند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamoon1007 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما نوع ثبت نام کاربر را از روی ایمیل فعال سازی بردارید و تا بدون ایمیل فعال سازی ثبت نام کند مجدد تست بفرمایید ایا می توانند وارد شوند؟ از کدام قسمت باید این تنظیمو انجام بدم ممنون از پاسخ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
golbazi 31 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام فکر کنم باید به قسمت کاربران و گزینه مدیریت کاربران بروید در آنجا دکمه تنظیمات را در بالا مشاهده خواهید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 93 وارد مدیریت شوید مدیریت کاربران را کلیک کنید از دکمه های بالا تنظیمات را انتخاب نمایید تب کامپوننت گزینه پنجم فعال سازی حساب کاربری کاربر جدید را بر روی هیچ کدام بزارید 2 واکنش ها : salimy و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر