ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام میشه کاری کرد که پیامی که به کاربران خود ارسال می کنی تا نخوندن نتونند کاری در پنل کاربری انجام بدهند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و احترام در حالت عادی خیر فکر کنم باید اختصاصی نوشته شود 2 واکنش ها : فرحزادیان و ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام سوالتان خیلی کلی هست لذا لطفا کامل تر توضیح دهید موفق باشید 1 واکنش ها : ساناز صداقتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ساناز صداقتی 8 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام سوالتان خیلی کلی هست لذا لطفا کامل تر توضیح دهید موفق باشید من میخواهم زمانی که به کاربران پیام ارسال می کنم و ان ها وارد پنلشون شدن تا پیامو نبینن نتونند از امکانات سایت استفاده کنند یا اینکه پیام بیاد وسط صفحه تا همه ببینند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر