sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 سلام قبل از هرچیز بگم که موقع جست و جو یک تاپیک مشابه پیدا کردم ولی مشکل مطرح شده مربوط به این یکی نمیشد... وقتی داخل کامپوننت یک مجموعه رو با عناصرش تعریف میکنم و در ماژول میگذارم به صورت خطی میاد اول فکر کردم که ایراد از قالبه قالب پیش فرض جوملا رو گذاشتم باز هم خطی می اومد... این عکس رو ببینین: من یک قسمت به نام تست تعریف کردم و 3 تا عنصر با نام های مجموعه و بخش و مطلب بهش معرفی کردم موقع نمایش مثل شکل بالا میشه ایراد از چیه؟(روی لوکال امتحان کردم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام دوست عزیز اکثر تب ساز ها از Jquery استفاده می کنند و اگر شما افزونه دیگری رو در ساییتون استفاده می کنید که از Jquery استفاده میکنه امکان این که بین این دو Conflict به وجود بیاد زیاده که با استفاده از یک پلاگین به نام jqueryintegrator قابل حل است. با غیر فعال کردن افرونه های دیگر ببینید مشکل شما ناشی از این مساله هست یا خیر؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 با تشكر از اقا امين در صورت نياز اين افزونه را از لينك زير دانلود كنيد. http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 ممنون روی سایت جواب داد ولی روی لوکال نه (از WampServer استفاده میکنم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان من از این تب ساز استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا فقط یک تب میسازه برای اینکه چندین تب بسازه باید چیکار کنم توی ماژولش هم فقط میتونیم یه تب رو برای نمایش انخاب کنیم با تشکر از همیاری شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر