elyas90 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام اگر بخواهیم با استفاده ازبسته بروز رسانی از تمامی نسخه های جوملا 2.5 به 2.5.20 جوملا خود بروز رسانی کنیم .تمام فسمتهایی را که در قسمت مدیریت ویرایش کرده بودم از بین می رود .برای جلوگیری از این کار چه باید بکنم؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام ابتدا بک آپ کامل از سایتتون تهیه کنید و سپس اقدام به بروزرسانی نمایید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elyas90 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 میشه بیشتر توضیح بدید ؟؟ بکاپ گرفتم.اما بازهم روزرسانی کنم همانطور میشه.ووقتی بکاپ رو نصب کنم باز هم بروز نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام به هر حال در برخی بروز رسانی ها تغییر تنظیمات شخصی وجود دارد و باید بعد از بروزرسانی مجدد شخصی سازی نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر