calmo 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من از کامپوننت Unite Revolution Slider برای اسلایدر سایتم استفاده میکنم اما مشکلی که داره اینه که مطالب و ساب منوها میرن زیر اسلایدر این مشکل رو چه طوری حل کنم. یکی راه حل بده در ضمن میدونم که مربوط به z-index میشه اما روش حلش برطرف کردن رو نمیدونم لطفا ادمین محترم هم راهنماییم کنه. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
calmo 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 درست شد یه z-index اضافه بود حذفش کردم اوکی شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omiddd 0 ارسال شده در شهریور 93 درست شد یه z-index اضافه بود حذفش کردم اوکی شد سلام میشه بگید تو کدوم فایل این تغییر رو اعمال کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آدرس سايت رو بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر