behrad 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) درود بر شما اگه سوالمو جای مناسبی مطح نکردم مدیران لطف بفرمایند جابجا کنن من قالب خبری تک نیوز دانلود کردم و میخوام استفاده کنم کپی رایت تک وب داخل فوتر هرکاری کردم نرفت اگه لطف کنید بگید چیکار کنم خیلی سپاس گذار میشم میدونم حذفش کار خوبی نیست ولی هم میخوام یاد بگیرم و چون قالب خبری هست میخوام حذف شه اگه زود جواب منو بدین قدردانتون میشم این لینک قالب سپاسگذارم ********************* ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط محمدحسین میری حذف لینک خارج تالار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید ابتدا در بین ماژول ها بگردید که ماژولی برای کپی رایت وجود دارد یا خیر سپس در مدیریت قالب مورد نظر باید بخش کپی رایت را اگر فعال است غیر فعال کنید 1 واکنش ها : behrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما به تالار جومینا خوش آمدید ابتدا در بین ماژول ها بگردید که ماژولی برای کپی رایت وجود دارد یا خیر سپس در مدیریت قالب مورد نظر باید بخش کپی رایت را اگر فعال است غیر فعال کنید این کارهارو کردم ولی نتونستم پیدا کنم شما زحمت بکش نگاه کن آدرسی چیزی به من بده لطف میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر