حمیدرضا فرخ سرشت 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با عرض سلام و خسته نباشید من روی اسکریپتی کار می کنم به نام ETCHAT من سئوالاتی در موردش دارم امید وارم که اینجا کسی باهاش اشنایی داشته باشه ╙اولین سئوال: این اسکریپت حاوی فایلی به نام چت جی اس است و خیلی از این پلاگین ها برای این اسکریپت چت جی اس دارن ولی وقتی چت جی اس ها جا به جا می شوند پلاگین قبلی پاک می شود و من زیرش با اضافه کردم کد چت جی اس را ولی بازم اسکریپت قبلی پاک شدش کسی در این مورد مطلبی دارد که ب من کمک کنه ممنون می شم ========================================== دیگری من می خوام برای چت رومم انجمن بزنم موندم از چ نرم افزاری استفاده کنم ╙ از چه نرم افزاری استفاده کنم و کدام یکی قوی تر است ╙ آموزش نصب نرم افزار ╙ سایتی که قالب حرفه ای دارد ========================================== با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 از این روش مطمئن نیستم اما شما روی لوکال یه امتحان بکن. شما اول اسم فایل chat.js پلاگینت رو تغییر بده مثلا chat1.js بعد داخل بقیه فایل های پلاگینی که میخوای نصب کنی بگرد ببین کجا به فایل chat.js مسیر دهی کرده ادنو تغییر بده به chat1.js.شاید مشکلت برطرف بشه ------------- برای فروم هم به نظرم میتونی از ipb یا وبیولتین استفاده کنی.جفتشون سایت پشتیبانی فارسی دارند 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حمیدرضا فرخ سرشت 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون از راهنمایی تون ولی این روش برای 3 تا پلاگینی که من انتخاب کردم اثری نداشتش بازم ممنون شما پیشنهادی دیه در مورد این روش ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر