omidzamani 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بنده یک مشکل در ارسال مطلب به وب سایت پیدا کردم وقتی که می خواهم مطلب جدیدی را بنویسم باید به صورت اچ تی ام ال بنویسم دکمه تغییر وضعیت ویرایشگر ناپدید شده است.لطفا کمکم کنید که درستش کنم یا اگه باید افزونه ای نصب کنم بهم بگید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moradi2707 8 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام بنده یک مشکل در ارسال مطلب به وب سایت پیدا کردم وقتی که می خواهم مطلب جدیدی را بنویسم باید به صورت اچ تی ام ال بنویسم دکمه تغییر وضعیت ویرایشگر ناپدید شده است.لطفا کمکم کنید که درستش کنم یا اگه باید افزونه ای نصب کنم بهم بگید ممنون میشم سلام میتوی از افزونه K2 برای ارسال مطالب و مدیریت استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یکبار بسته اپدیت آخرین نسخه جوملا را نصب کنید و مجدد برسی کنید ایا دکمه برگشته است یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidzamani 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام درست نشد.امکانش هست که تنظیمات سایت را ریست کنیم بدون اینکه اطلاعاتش پاک شوند؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ تو روخدا کمکم کنید بخدا خیلی ضروریه.راهنماییم کنید که باید چکار کنم که ویرایشگرtinymce را درست کنم؟ ویرایشگر tinymce4.0.12را دانلود کردم و خواستم نصبش کنم پیغام خطای(ناتوان در یافتن فایلxml) را بهم داد باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما ببینید فایل دانلود شده رمز گذاری نشده باشد تا فایل های زیپ تو در تو نباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر