joomla2 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من وقتی میخوام k2 فارسی رو نصب بکنم کامپوننت نصب میشه ولی فارسی نیست و اخرش این ارور رو میده :نصب: JInstaller: ناموفق در کپی فایل /tmp/install_5374e21cdeeb8/language/fa-IR/fa-IR.com_k2.ini به /home/ /domains/ /public_html/language/fa-IR/fa-IR.com_k2.ini من چند تا ورژن فارسی این کامپوننت رو امتحان کردم همشون همین مشکل رو دارند. کسی میدونه این مشکل به خاطر چیه؟ و راه حلش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما از جومینا دانلود و نصب کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla2 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز منم نسخه جومینا یا هر نسخه ی دیگه ای رو امتحان کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یکبار جداول این کامپوننت را در دیتابیس حذف کنید پوشه ها و فایل های زبان موجود هم در پوشه های administrator » components و administrator » language و components و languages پاک کنید اینها پوشه هایی در روت جوملا هستند وارد جدول extensions شوید رکورد مربوط به کامپوننت کی2 را حذف کنید محتویات درون پوشه tmp را هم حذف کنید مجدد فایل دانلود شده از جومینا را نصب کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر