xemahmood 0 ارسال شده در خرداد 89 من تصمیم دارم از چندتا کامپوننت در یک سایت استفاده کنم که از جوملای با تقویم فارسی استفاده شده و تاریخ آن شمسی است ولی خود کامپوننت های به کار رفته از تاریخ میلادی تبعیت می کنند و هر کاری کردم نتونستم اصلاح کنم نام کامپوننتها رو اینجا ذکر می کنم اگه کسی تونست کمک کنه ممنون میشم حتی اگه این کار هزینه ای در بر داشته باشه مشکلی نیست نام کامپوننتها : com_jsjob com_djclassifieds com_estateagent com_rdautos از این کامپوننتها در سایت مشهد 118 استفاده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 تمام اینها نیاز به کئ نویسی داره ، حالا کد نویسیش به کتار باید تمام کد ها را مرور کنید تا قسمت مربوطه را پیدا کنید برای همین کار زمان بریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alireza 2 ارسال شده در خرداد 89 سلام خوندن این محتوا خالی از لطف نیست! http://wiki.joomfa.org/main/تبدیل_تاریخ_میلادی_به_شمسی_در_افزونه_های_جوملا یا علـــــی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر