sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 میخوام یک صفحه مدیریت ایجاد کنم تا کاربری که میخوام بتونه وارد اون صفحه شه و در مطالب گالری تصویر تالار گفتگو یا خبرهام تغییر بده یا مطلب جدید بزاره راهنماییم کنین که آیا اصلن میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما خب اگر یک کاربر بسازید و بهش سطح دسترسی بدید می تونه به هر یک از کامپوننت ها دسترسی پیدا کنه یا هر بخشی که خواستید نتونه دسترسی داشته باشه اون یک صفحه رو نفهمدیم قضیه اش چی شد؟ 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با تشکر از جواب شما یعنی اگه بخوام بعد از آپلود سایت، تغییراتی در هر کجای سایتم بدم نیاز به تغییرات در لوکال و آپلود دوباره در هاست نباشه فکر کردم شاید صفحه به عنوان مدیریت سایت بشه درست کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام برای تغییرات در بخش مدیریت همانطور که اشاره شد با تنظیم سطح دسترسی مناسب میشه دسترسی به بخشهای مختلف رو محدود کرد اما اینکه میفرمایید تغییرات در هر کجا ، اگر منظورتون اعمال تغییرات در فایلها هست ، برای این مورد میتونید از طریق FTP به کاربر موردنظرتون دسترسی به فایلها و پوشه های مورد نظر رو بدید یا اینکه از کامپوننت زیر استفاده کنید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/download-manager/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 چطوری میتونم از طریق هاستم بر روی سایتم تغییرات ایجاد کنم بدون اینکه نیاز به لوکال داشته باشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام اگر منظورتون از تغییرات ، تغییر در کدها هستش ، در کنترل پنل هر هاستی یه قسمتی هست به نام فایل منیجر که از اون قسمت میتونید به فایلها و پوشه هاتون دسترسی داشته باشید و ویرایشهای موردنظرتون رو انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 نه میخوام در تمام قسمت های سایتم مثل مقالات اخبار گالری و مطالب ویژه بتونم مطلب اضافه کنم ولی فقط از طریق لوکال انجام بشه و نیاز به آپلود دوباره نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما مصطفی جان فکر کنم منظور ایشون اینه که در لوکال مطلب اضافه کنند ولی در سایت نمایش داده شود دوست عزیز همچین چیزی اصلا امکانش نیست. برای اضافه کردن مطلب یا ... باید وارد سایتی که در هاست قرار دارد شوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما از لحاظ فنی امکانش هست باید یه ایکریپت نوشته بشه که هر چند دقیقه یکبار اوکال را با هاست سینک کنه نوشتن اسکریپتش هم خیلی سخت نیست آقا محمد فکر کنم دست شما را ببوسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sdm65 0 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما از لحاظ فنی امکانش هست باید یه ایکریپت نوشته بشه که هر چند دقیقه یکبار اوکال را با هاست سینک کنه نوشتن اسکریپتش هم خیلی سخت نیست آقا محمد فکر کنم دست شما را ببوسه نه میخوام از طریق سایت مطلب اضافه کنم و یا هر تغییری که دلم میخواد بتونم تو سایت همچنان که روی هاست هست بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام در حالت عادی ، با ایجاد یک منو از نوع ایجاد مطلب میتوانید از بخش کاربری سایت ( Frontend ) مطالبتون رو ارسال کنید و براساس سطح دسترسی که کاربر داره میتونه در هر مطلب تغییرات موردنظر مثل حذف و ویرایش و انتشار و ... را انجام بده اما در حالتی که بخواهید در لوکال مطلب ارسال کنید و اتوماتیک روی هاست نمایش داده بشه ، همانطور که در بالا هم اشاره شد نیاز به استفاده از اسکریپت اختصاصی میباشد که باید نوشته بشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر