samiey 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان داشتم یک کامپوننت را ترجمه می کردم چون بار اول هست و بلد نیستم مشکل دارم میشه یه کم راهنمایی کنید. بجای کلمات انگلیسی معادل آنها را گذاشتم حالا پس از نصب نوشته ها به صورت علامت سوال میشن چه کارهایی دیگه ای باید انجام بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 باید به صورت utf 8 درش بیارین... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز این موضوع چندین بار در انجمن بحث شده. لطفاً اول جستجو نمایید در زمان ترجمه باید فایل خود را بر روی utf-8 قرار بدید و زمانی هم که فایل را ترجمه می کنید باید بر روی utf-8 ذخیره نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samiey 0 ارسال شده در اسفند 89 توی انجمن زیاد جستجو کردم utf 8 هست الان fa-IR به xml معرفی کردم موفق شدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 دوست من تاپيك زير را مطالعه كنيد! http://forum.joomina.ir/thread-1405.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر