amirsvf 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام خسته نباشید تمامی قیمیت ها در فروشگاه ما بر حسب تومان هست وقتی بر روی خرید کلیک میکنیم وارد درگاه بانک می شویم یک صفر از قیمیت های ما کم میکند من کجا باید تغیرات رو اعمال کنم در ماژول تا این مشکل برطرف شود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام خسته نباشید تمامی قیمیت ها در فروشگاه ما بر حسب تومان هست وقتی بر روی خرید کلیک میکنیم وارد درگاه بانک می شویم یک صفر از قیمیت های ما کم میکند من کجا باید تغیرات رو اعمال کنم در ماژول تا این مشکل برطرف شود با تشکر سلام در تنظیمات واحد پولی شما فقط نوشته تومان را به ریال تغییر دهید. مشکل حل میشود. راستی آموزش هم در جومینا وجود داره.(آموزش بصورت فیلم و توسط آقای تهرانی آماده شده) انشاا.. بی دردسر مشکلتون حل میشه. موفق باشید 1 واکنش ها : amirsvf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirsvf 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 با تشکر از شما اما من فقط میخواهم ماژول پرداخت رو تغییر دهم خود جوم شاپینگ را نمیخواهم قیمت ها بر اساس تومان می باشد برای این ماژول هم فیلمی ندیدم اگر لینکی دارید ممنون میشوم ارسال کنید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ مشکلم برطرف شد $amount = $amount*10; 1 واکنش ها : farzad098 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahman_jalayer 2 ارسال شده در آبان 93 با تشکر از شما اما من فقط میخواهم ماژول پرداخت رو تغییر دهم خود جوم شاپینگ را نمیخواهم قیمت ها بر اساس تومان می باشد برای این ماژول هم فیلمی ندیدم اگر لینکی دارید ممنون میشوم ارسال کنید------------------------------------------------------------------------------------------------------------------مشکلم برطرف شد $amount = $amount*10; این amount کجاست؟؟ تو واحد پولی که نیست. 1 واکنش ها : farzad098 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 این amount کجاست؟؟ تو واحد پولی که نیست. لینک آموزش http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-joomshopping-%D8%AC%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%85%D8%AA%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D8%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر