tiniki 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با عرض سلام من با اینکه در قسمت نام مستعار مطلب جدید نام دلخواه برای ایجاد لینک انتخاب می کنم اما نمی توانم از آن استفاده کنم وپس از اینکه این آدرس رو وارد می کنم با خطای زیر مواجه میشوم می خوام بدونم که تنظیماتی برای فعال کردن این بخش وجود دارد؟ www.addressname.com/namemostar Not Found The requested URL /tanz1 was not found on this server. Apache/2 Server at shahrefun.com Port 80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یعنی فقط با عبارت پارسی مشکل داره؟ با عبارات لاتین کار می کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام از افزونه های سئو استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tiniki 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یعنی فقط با عبارت پارسی مشکل داره؟ با عبارات لاتین کار می کند؟ نه متاسفانه با عبارات انگلیسی هم همین مشکل هست ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ با سلام از افزونه های سئو استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نه استفاده نمیکنم امکان داره بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام در اینصورت آدرسی که قرار دادید نباید به این شکل باشه یعنی تا این حد نمیتونه کوتاه باشه در حالت عادی شما ابتدا یک منو ایجاد کنید و مجموعه مطلبتون رو به منو متصل کنید بعد یک ماژول منو منتشر کنید و از طریق آن وارد صفحه موردنظر بشید اگر با جوملا آشنایی زیادی ندارید کتاب زیر را هم مطالعه فرمایید http://www.joomina.ir/public-joomla-learning/561-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-25.html موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : tiniki نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر