مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان و یه قالب رو فارسی کردم همه چیزش درسته ولی نمیدونم چرا در فایر فاکس مشکل داره یعنی چپ چینه راستی این رو هم باید بگم این مشکل من از زمانی شروع شده که من مرورگر خودم رو تازه آپلود کرده ام سوال من اینجا است آیا این مرورگر تنظیمات خاصی داره یا نه اگر نداره پس چرات قالب من با تمامی مرورگر ها حتی با ie راست چینه ولی در فایر فاکس چپ چین من این قالب رو در کوکال تست میکنم و تمامی کش ها رو هم پاک میکنم ولی بازم همون مشکل ؟ ممنون میشم هر یکی از دوستان بتونند مشکل منو حل کنند :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 سلام آقای بختیاری اگر قالب شما با آرتیستیر 3 ساخته شده باشه این مشکل وجو داره . دلیلشم یک اسکریپتی هست که آرتیستیر اضافه کرده هنوز وقت نکردم بشنیم کدهاش را ببینم در اولین فرصت میگم چطور تصحیحش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در اسفند 89 سلام امیر جان ممنون از پاسخ شما ولی قالب من با آرتیستر طراحی نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 اگه قالب اختصاصی نیست ارسال کنید تا بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر