sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من با استفاده از xamp و جوملا2.5 سایتم رو طراحی کردم. حالا که میخواهم روی هاست پیاده سازی کنم مشکل دارم فایل همو زیپ کردم و در هاست آلود و اکسترکت کردم پایگاه داده ام export کردم و در هاست در بانک اطلاعاتی جدید import کردم تنظیمات فایل configur رو هم انجام دادم ولی صفحه اصلی سایتم نمایش داده نمیشه و بانک اطلاعاتی روی هاستم خالی هست لطفا کمکم کنید عجله دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما در فایل configuration چه مواردی را تغییر دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنون نام کاربری و پسوورد یوزر در لوکال و مسیر log و tmp و نام دیتا بیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز اگه دیتابیس روی هاست شما خالی هستش یعنی یا بک آپ دیتابیس از زمپ شما بخوبی گرفته نشده یا این بک آپ بخوبی روی هاست شما ریخته نشده مرحله بک آپ دیتابیس رو تکرار کنید چون نباید دیتابیس خالی باشه حق یارتان 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز اگه دیتابیس روی هاست شما خالی هستش یعنی یا بک آپ دیتابیس از زمپ شما بخوبی گرفته نشده یا این بک آپ بخوبی روی هاست شما ریخته نشده مرحله بک آپ دیتابیس رو تکرار کنید چون نباید دیتابیس خالی باشه حق یارتان سلام دوستان من با استفاده از xamp و جوملا2.5 سایتم رو طراحی کردم. حالا که میخواهم روی هاست پیاده سازی کنم مشکل دارم فایل همو زیپ کردم و در هاست آلود و اکسترکت کردم پایگاه داده ام export کردم و در هاست در بانک اطلاعاتی جدید import کردم تنظیمات فایل configur رو هم انجام دادم ولی صفحه اصلی سایتم نمایش داده نمیشه و بانک اطلاعاتی روی هاستم خالی هست لطفا کمکم کنید عجله دارم شما تو سایت که تو لوکال هست کامپونت آکبیبا نصب کن از سایت بک آپ بگیر ببر روی هاست اکسترک کن یک دیتا بیس بساز سایتو نصب کن 1 واکنش ها : mhhossein نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sdm65 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 بعد از انتقال سایت روی هاست برای تغییر سایت باید بعد از هر تغییر دوباره آپلود کنم آیا؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ بانک اطلاعاتیم الان پر است ولی باز هم پیغام cannot connect to database می دهد چیکار کنم کممممممممممممممممممممممممممممکککککککککککککککک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 بانک اصلاعاتی روی هاست پر است اگر مربوط به سایتون نیست پاک کنید اگر تو لوکال کار وتغییرات میبرید توی هاست اطلاعات قبلیتون پاک کنید اطلاعات جدید را جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز ممکنه بر اثر نصب چندبار دیتابیس الکی سنگین شده باشه در صورت امکان دسترسی بدید تا چک بشه وگرنه خودتون برید داخل دیتابیس و ببینید آیا تمام پیشوند جداول یکی هست یا چند پیشوند دارید اگه چندتا باشه باید پیشوند های اضافه حذف بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام بعد از انتقال سایت روی هاست برای تغییر سایت باید بعد از هر تغییر دوباره آپلود کنم آیا؟ اگر در لوکال تغییر میدید و میخواهید روی هاست هم اعمال شود ، بله باید دوباره آپلود کنید اما شما میتونید روی هاست هم مستقیما" تغییراتتون رو اعمال کنید و نیاز اجباری به تغییرات در حالت لوکال نیست بانک اطلاعاتیم الان پر است ولی باز هم پیغام cannot connect to database می دهد این دیگه مربوط به تنظیمات فایل کانفیگ میشه که احتمالا" درست انجام ندادید . مجددا" چک کنید موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر