mehdi68 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من جوملا رو به 2.5.6 آپدیت کردم اما همین که میخوام وارد مدیریت بشم این ارور رو میده: Fatal error: Call to undefined method JUserHelper::verifyPassword() in /home/testqesh/domains/testqeshm.ir/public_html/plugins/authentication/joomla/joomla.php on line 56 خواهش میکنم کمکم کنین خیلی وضعیت بدی گیر کردم فردا باید سایت آماده باشه که اینجوری شد. اگه هم کسی میدونه چطوری میتونم ورژنمو برگردونم به قبل بگه که شاید فرجی بشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یکبار از بسته جوملا خام پوشه administrator را بگیرید و بر روی administrator جوملای نصب شده فقط extract کنید اینگونه فقط فایل های مورد نیاز جایگزین می شوند حتمن از سایت تون بک آپ بگیرید تا به مشکلی بر نخورید سپس با خالی کردن کش مرورگر تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi68 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 اینکارم الان انجام دادم نشد. میشه جوملا رو طوری دوباره نصب کنم که مطالب داخل سایتم از بین نره؟ ماژول ها رو دوباره نصب میکنم اما مطالب خیلی زیاده.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما بارها برای بک آپ گرفتن از مطالب جوملا بحث شده جستجو کنید خواهید یافت بعد از نصب مجدد جوملا مطالب رو وارد جوملای جدید می کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر