jeneral 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام دوستانمن روی یک وب سایت کامپوننت rs membership متصل به درگاه جهان پی نصب کردم.یک اشتراک هم ساختم. مشکل اینجاست که وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میشه موقع اتصال به درگاه صفحه سفید نشون داده میشه.میخواستم از دوستان بپرسم کسی آشنا هست با این ارور ها؟ جوملا 2.5.6 rs membership 1 rev 17 از درگاه موجود در سایت رسمی جهان پی استفاده شده است. نوشته شده توسط رامین انگوتی php 5.3.28لازم به ذکره که یک افزونه فروش فایل رو هم امتحان کرده بودن که اونم موقع اتصال به بانک صفحه سفید نمایش میداد.اگر مشکل از سرور بود پیشنهادتون چیه؟ ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط jeneral نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من روی یک وب سایت کامپوننت rs membership متصل به درگاه جهان پی نصب کردم. یک اشتراک هم ساختم. مشکل اینجاست که وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میشه موقع اتصال به درگاه صفحه سفید نشون داده میشه. میخواستم از دوستان بپرسم کسی آشنا هست با این ارور ها؟ جوملا 2.5.6 rs membership 1 rev 17 از درگاه موجود در سایت رسمی جهان پی استفاده شده است. نوشته شده توسط رامین انگوتی php 5.3.28 لازم به ذکره که یک افزونه فروش فایل رو هم امتحان کرده بودن که اونم موقع اتصال به بانک صفحه سفید نمایش میداد. اگر مشکل از سرور بود پیشنهادتون چیه؟ سلام دوست عزیز پلاگین که استفاده میکنید مکل دارد چون اگر ارورها به دقت نگاه کنید هشمون توقسمت پلاگین هستش شما توی لوکال نصل کنید پ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر