yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام بعدازنصب کامپوننت با مشکل برخورد کردم وقتی خواستم حذف کنم تمام پلاگین ها و ماژول حذف شد اما خودکامپوننت حذف نمیشه این پیام را میده...جالب این هستش که در هاست قسمت کامپوننت ها همچین اسمی اصلا نیست و کلا سیستم دیگه همچین افزونه ای رو قبول نمیکنه. حذف کامپوننت: عدم امکان حذف. لطفا دستی حذف نماییدJFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home3/darentez/public_html/administrator/components/com_acymailing نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام بعدازنصب کامپوننت با مشکل برخورد کردم وقتی خواستم حذف کنم تمام پلاگین ها و ماژول حذف شد اما خودکامپوننت حذف نمیشه این پیام را میده...جالب این هستش که در هاست قسمت کامپوننت ها همچین اسمی اصلا نیست و کلا سیستم دیگه همچین افزونه ای رو قبول نمیکنه. حذف کامپوننت: عدم امکان حذف. لطفا دستی حذف نماییدJFolder: :فایل: مسیر پوشه یافت نشد. فایل: /home3/darentez/public_html/administrator/components/com_acymailing درود یامهدی عزیز شما می تونید به پیگاه داده خودتون برید (DataBase) سپس جداولی که مربوط میشه به این کامپوننت به طور دستی پاک کنید. . برای پاک کردن دستی نیاز هست که پوشه کامپوننت رو از هاستتون پاک کنید که شما گفتید این کارو انجام دادم، محض احتیاط کش جوملا رو هم خالی کنید. موفق و پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود یامهدی عزیز شما می تونید به پیگاه داده خودتون برید (DataBase) سپس جداولی که مربوط میشه به این کامپوننت به طور دستی پاک کنید. . برای پاک کردن دستی نیاز هست که پوشه کامپوننت رو از هاستتون پاک کنید که شما گفتید این کارو انجام دادم، محض احتیاط کش جوملا رو هم خالی کنید. موفق و پیروز باشید. عرض ادب جالب اینجاست که اینکار رو ازطریق (phpMyAdmin)انجام دادم ولی حل نشد...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما وارد جدول extensions شدید و رکورد مربوط به کامپوننت رو حذف (drop) کردید ولی مجدد حل نشد؟ برسی کنید 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنونم جناب میری طبق دستور وارد جدول extensions شدم و حذف کردم ...بازهم ار راهنمایی شما سپاسگزارم...فقط الان که مجدد میخواهم نصب کنم این پیام را میدهد نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما پوشه tmp را حذف کنید و مجدد نصب کنید ببینید حل می شود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما پوشه tmp را حذف کنید و مجدد نصب کنید ببینید حل می شود یا خیر درود خدا برشما خیراقای میری باز هم همان پیام رو میده... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما پوشه tmp را حذف کنید و مجدد نصب کنید ببینید حل می شود یا خیر درود آقای میری به نظرتون چون پیغام خطای پایگاه داده میده با repaire پایگاه دادخ درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 ممنونم جناب میری طبق دستور وارد جدول extensions شدم و حذف کردم ...بازهم ار راهنمایی شما سپاسگزارم...فقط الان که مجدد میخواهم نصب کنم این پیام را میدهد نصب کامپوننت: تابع DB یک سری ایراد دارد با سلام پس از حذف کامل افزونه ، آخرین نسخه آن را از سایت سازنده دانلود و ترجیحا" از طریق نصب از پوشه ، نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام پس از حذف کامل افزونه ، آخرین نسخه آن را از سایت سازنده دانلود و ترجیحا" از طریق نصب از پوشه ، نصب نمایید موفق و پیروز باشید یا حق سلام جناب صفرعلی این دستور شما را هم انجام دادم ولی متاسفانه درست نشد. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ایا دوستان کامپوننتی به غیر از AcyMailing سراغ دارند معرفی کنند ترجیحا فارسی باشه..ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر