pnaruto 34 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام من سایتم دو زبانه هست و اینکه تنیمات زبان سایت را پیش فرض فارسی گزاشتم ولی باز با زبان انگلیسی نمایش داده می شود. کش رو هم خالی کردم هم از بروزر دیگه و هم سیستم دیگری چک کردم و باز انگلیسی بالا می آید لطفاٌ راهنمایی کنید www.pghf.ir ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط pnaruto نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من سایتم دو زبانه هست و اینکه تنیمات زبان سایت را پیش فرض فارسی گزاشتم ولی باز با زبان انگلیسی نمایش داده می شود. کش رو هم خالی کردم هم از بروزر دیگه و هم سیستم دیگری چک کردم و باز انگلیسی بالا می آید لطفاٌ راهنمایی کنید www.pghf.ir با سلام من نگاه کردم فارسی میاد بالا بعدشم شما باید برای دو ربان کردن سایتون مازول زبان فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من سایتم دو زبانه هست و اینکه تنیمات زبان سایت را پیش فرض فارسی گزاشتم ولی باز با زبان انگلیسی نمایش داده می شود. کش رو هم خالی کردم هم از بروزر دیگه و هم سیستم دیگری چک کردم و باز انگلیسی بالا می آید لطفاٌ راهنمایی کنید www.pghf.ir داداش این که فارسی بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در اردیبهشت 93 بله مجبور شدم موقت زبان انگلیسی رو غیر فعال کنم . تا بعدا ببینم مشکلش کجاست. جالب برام .. تمامی قسمتها درست و سایت دو زبانه هم قبلا درست کردم ولی تاحالا به این مشکل بر نخوردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidgh1 0 ارسال شده در شهریور 93 بله مجبور شدم موقت زبان انگلیسی رو غیر فعال کنم . تا بعدا ببینم مشکلش کجاست. جالب برام .. تمامی قسمتها درست و سایت دو زبانه هم قبلا درست کردم ولی تاحالا به این مشکل بر نخوردم. چجوری میتونم زبان انگلیسی رو غیر فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جديد در تاپيك جديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر