yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و عرض ادب مشکل این هست که تا کش های سیستم را پاک نکنم سایت به روز نمیشه ...پلاگین ذخیره ساز هم غیرفعال است همینطور ذخیره سازی در تنظیمات کلی سیستم.تمام افزونه های جدید را هم غیر فعال کردم ولی باز هم درست نشد. قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما کش قالب تان هم خاموش کنید البته اگر قابلیت کش شدن را دارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما کش قالب تان هم خاموش کنید البته اگر قابلیت کش شدن دارد سلام جناب میری کش قالب هم خاموش است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما با مرورگر دیگری هم تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما با مرورگر دیگری هم تست کنید با 3 مروگر دیگرهم تست کردم ولی متاسفانه نشد....با اجازه شما بکاپ را برگردان میکنم اگر درست نشد مجدد مزاحم میشم.ممنونم از راهنمایی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر