fcmatoo 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام هر کاری می کنم نمی تونم نماد الکترونیک را در سایت قرار بدهمممنون می شوم دسوتان کمکم کنندhttp://jameashop.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلامچطور عمل می کنید و چه خطایی دریافت می کنید؟موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 هیچ خطایی دریافت نمی کنم من یک ماژول دستی اچ تی ام ال ساختم کد را درونش قرار دادم فایل html را هم تو روت هاست اپلود کردم کد نماد من <iframe src="/eNamadLogo.htm" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"></iframe> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام این کاررابکن درکامپننت تبلیغات یک بنر تبلیغاتی بسازوبجای تصویرسفارشی راانتخاب کن کدبزار وبعد درقسمت انتخاب ماژول تبلیغات انتخاب کن وموقعیت بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام توضیح بده دوستان کمک کنند این بگم تاجایگاه نماد تایید نشه به نمایش درنمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در اردیبهشت 93 من کد را هر جا که می زارم اصلا نشان داده نمی شود چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام گفتم که هنوزاجازه نمایش به نماد ندادن ببین اگه جایگاه درسته به اونا اطلاع بده تانمادبه نمایش دربیاد البته فکرکنم دراکسپلوره یاچروم باید قاب خالی یاهمون جایگاه نمادبه نمایش دربیاد 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر