چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من این پلاگین نصب کردمplg_jotcache_joomina.ir تافعال کردم سایت ومدیریت بالا نیومد به صورت دستی ازهاست پاک کردم اماحالا درمدیریت الحاقات هست پاک نمیشه ونمیشه نسخه مربوطه راروش نصب کرد وبعد پاک کردچگونه به صورت کامل حذف کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما باید وارد جدول extension بشوید و رکورد مربوط به پلاگین ان را حذف نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام میشه مسیراین جدول راهم بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما وارد phpmyadmin شوید » دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید مشخص می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 93 باسلام من رفتم دردیتلبیس جداولی هست ازکامپننت های پاک شده این جداول راپاک کنم مشکلی پیش نمیاد مثل این sc28v_acesef_extensions_backup sc28v_acesef_ilinks_backup sc28v_acesef_metadata_backup نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 93 با سلام با توجه به اینکه فرمودید قبلا" افزونه رو حذف کردید ، حذف جداولش مشکلی رو ایجاد نمیکنه ولی بهتر است ابتدا از دیتابیستون بک آپ تهیه کنید ، سپس اقدام به حذف جداول مربوطه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر