rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام خدمت همه ی اساتید گرامی بنده قصد دارم این قالب و که دموش را گذاشتم ترجمه کنم اما متاسفانه در پایین مطالب که نوشته شده click to load more awsomnes رو نتونستم فایلش و پیدا کنم. کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که چطور پیداش کنم؟ لینک دمو: http://www.joomlart.com/demo/#ja_lens در ضمن من فونت ها ی قالب و هم عوض کردم اما مشکل اینکه فقط فونت اعدادش عوض شد، با فایرباگ هم چک کردم کد همه درسته و فونت یکان و نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام وقت بخیر فونت قالب خودتون رو باید به صورت آنلاین قرار بدید تا بتوانیم به شما کمک کنیم برای تغییر آن کلمه بنده نگاهی که کردم احتمالا این کلمات در حالت جاوا ذخیره شده است چون وقتی تصویر دیگری وجود نداشته باشد اطلاعات نوشته تغییر می کند این می تواند در فایل های اصلی و فایل جاوا قرار داشته باشد اونجا را بررسی کنید موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 برای تغییر آن کلمه بنده نگاهی که کردم احتمالا این کلمات در حالت جاوا ذخیره شده است چون وقتی تصویر دیگری وجود نداشته باشد اطلاعات نوشته تغییر می کند این می تواند در فایل های اصلی و فایل جاوا قرار داشته باشد اونجا را بررسی کنید منظور از این فایل ها که فرمودید دقیقا چیه؟کجا رو بگردم؟ ادرس سایت هم www.5nama.ir هست.فقط دمو را با فونت قرار دادم که لطف کنید و بگید مشکل فونتش چیه. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ فایلی جاوایی که این متن ها درش بود رو پیدا کردم.ممنون میشم کسی از دوستان در مورد فونت راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 خب ما مرحله به مرحله پیش میریم اول میریم سراغ فونت ها: شما چندتا فونت بهش تزریق کردید؟اسم و مشخصات فونت ها به اضافه دستور font-face که میزنید رو بنویسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) اول از همه فونت یکان و از مجموعه فونت های معمولی خودم که داشتم و از طریق سایت http://www.fontsquirrel.com به فونت های وب تبدیل کردم که همین مشکل و داشت، گفتم شاید بخاطر فونت اصلی که بهینه برای فونت های وب نبود این مشکل پیش اومده، بعدفونت کودک بلد رو استفاده کردم که باز همین مشکل را دارد کد هایی که استفاده کردم اینها هستند: @font-face { font-family: 'b_koodakbold'; src: url('bkoodakbold-webfont.eot'); src: url('bkoodakbold-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('bkoodakbold-webfont.woff') format('woff'), url('bkoodakbold-webfont.ttf') format('truetype'), url('bkoodakbold-webfont.svg#b_koodakbold') format('svg'); font-weight: normal; font-style: normal; } اسم فونت هایی که اپلود کردم هم همگی bkoodakbold-webfont هست که تو دستور هم ذکر کردم ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط محسن نیازاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) آخه شما در بعضی از قسمت های سایت نام فونت رو یکان زدید شاید همین امر تداخل توی کار سی اس اس قالب بوجود اورده. در ضمن آدرس دهیتون به فونت مطمئنید که درسته؟ یعنی فایل های اصلی فونت کجا هستند؟ درهمون مکانی که فایل های سی اس اس هستند؟ کد زیر رو هم در فایل سی اس اس قالبتون تست کنید web-font هم اسم فونت شماست و مسیر قبلش هم مسیر فایل سی اس اس شماست. @font-face {font-family: 'web-font';src: url('../fonts/web-font.eot');src: url('../fonts/web-font.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('../fonts/web-font.woff') format('woff'), url('../fonts/web-font.ttf') format('truetype');font-weight: normal;font-style: normal;}input, button, select, textarea, #menusys_mega .megacol ul li a .menu-title{font-family: 'web-font' !important;}body , #menusys_mega .news-events, #menusys_mega .menu-desc, #menusys_mega .megacol ul li a .menu-title{font-family: 'web-font' !important;} ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 فونتها چه یکان به طور تنها و یا کودک و یا هر دو باهم دستورشون در فایل css باشه این مشکل هست دستوری که شما قرار دادید رو هم در فایل قرار دادم اما قالب به کل بهم ریختش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 یا صبرکنید دیگر دوستان راهنماییتون کنند یا این که دسترسی بدید تا مشکلتون رو برطرف کنم و توی همین تاپیک مراحل رو براتون توضیح بدم تا تاپیک هم به نتیجه برسه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان کسی نمی تونه مشکل و فونت و پیدا کنه تا رفعش کنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان اقای منتظری هم متاسفانه بخاطر مشغله نتوانستند کمک کنند.کسی دیگر میتونه راهنمایی کنه؟ 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما ادرس دهی فونت ها ظاهرا درسته شما نام فونت رو بدون _ قرار بدید و در فایل هم نام فونت و ادرس دهی رو ویرایش کنید مجدد تست کنید ببینید درست می شود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر