شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستانمن مجموعه های ساختم و براشون منو میسازم و به وسیله یه ماژول اون منو رو در سایت میذارم منو اوکی شده و وقتی روش کلیک میکنی میگه مقاله نیست یافت نشد ( در صورتی که من مجموعه ها رو هنگام ساخت منو انتخاب کرده بودم )یکی دوستان بگه چکار کنم مشکل رفع بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام تنظیمات سئوتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام تنظیمات سئوتون رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق سلا خیر اقا مصطفی حل نشد نگاه کنید من میخوام همچین منوی داشته باشم من یه مجموعه ساختم موزیک بعد زیر مجموعه اون رو کردوم حرف ع بعد زیر مجموعه اون رو کردم عبدالمالکی (و مطالب رو در این زیرمجموعه گذاشتم ) من یه منو میخوام اینها رو نشون بده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام برید به مدیریت مجموعه ها و تمام مجموعه هاتون رو انتخاب کنید و از بالا روی دکمه دوباره سازی کلیک کنید و همین روند رو در قسمت مدیریت منوها هم تکرار کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام برید به مدیریت مجموعه ها و تمام مجموعه هاتون رو انتخاب کنید و از بالا روی دکمه دوباره سازی کلیک کنید و همین روند رو در قسمت مدیریت منوها هم تکرار کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام این مشکل منو حل شدنی نیست من یه منو ساختم به اسم ارشیو مجموعه ها و اون منو رو روی لیست تمام مجموعه ها تنظیم کردم و انتخاب مجموعه رو روی ریشه ست کردم حالا روی منو کلیک میکنی http://www.subtak.com/?option=com_content&view=categories&id=0&Itemid=699 فقط یک مجموعه رو نشون میده و اونم نوشته صفر مقاله در صورتی که من کلی مجموعه دارم و تمام مجموعه ها دارای مطالب هستن و هیچکدوم صفر نیستن دوستان عزیز کمک کنید چکار کنم یه منو مجموعه اوکی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر