hojjat03 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوستان من یه مشکلی دارم که خیلی ضروری باید هرچه زود تر انجام بشه این قالبی که گزاشتم برای دانلود رو ببینید می خوام قسمت لفت و رایتش دو تا دوتا بشه یعنی بشه لفت و لفت 2 // رایت و رایت 2 یعنی دوتا ستون سمت راستش و دوتا هم سمت چپشکنار هم ممنون میشم کمکم کنید اینم لینک دانلود yon.ir/xGUK نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) دوست عزیز کسانی که به این انجمن میاند جهت حل مشکلات کاربران سرشون به اندازه کافی شلوغ هست و وقت آزاد کمی که دارند را به اینجا اختصاص میدهند پس وقت اضافی برای دانلود قالب شما و ویرایش اون به دلخواهتون رو ندارند مگر این که یکی از بچه ها بهتون لطف بکنه و این کار رو انجام بده شما قالب رو نصب کنید و دمو قرار بدید و به صورت کامل بگید میخواهید چه تغییری روش اعمال بشه تا دوستان راهنمایی کنند و در مرحله آخر اگر نشد مشخصات ورود به هاست و جوملا رو از شما میکنند و کارتون رو حل میکنند. در ضمن اگر هم میخواهید لینکی قرار دهید یا از هاستینگ خودتون استفاده کنید یا از آپلود سنتر جومینا استفاده نمایید. موفق باشید. ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز کسانی که به این انجمن میاند جهت حل مشکلات کاربران سرشون به اندازه کافی شلوغ هست و وقت آزاد کمی که دارند را به اینجا اختصاص میدهند پس وقت اضافی برای دانلود قالب شما و ویرایش اون به دلخواهتون رو ندارند مگر این که یکی از بچه ها بهتون لطف بکنه و این کار رو انجام بده شما قالب رو نصب کنید و دمو قرار بدید و به صورت کامل بگید میخواهید چه تغییری روش اعمال بشه تا دوستان راهنمایی کنند و در مرحله آخر اگر نشد مشخصات ورود به هاست و جوملا رو از شما میکنند و کارتون رو حل میکنند. در ضمن اگر هم میخواهید لینکی قرار دهید یا از هاستینگ خودتون استفاده کنید یا از آپلود سنتر جومینا استفاده نمایید. موفق باشید. دارم وب سایت رو آفلاین آماده میکنم . لینک قالب رو قرار دادم چون فکر کردم اینجوری راحت تر میشه درستش کرد و در وقت بچه ها هم صرفه جویی میشه فقط می خوام دوتا موقعیت به قالب اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر