sabaghnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام عنوان ماژول ورود به سایت عبارت "ورود" می باشد که در قسمت مدیریت افزونه ها هر آنچه به عنوان "عنوان" بنویسیم جایگذین می شود حال من می خواهم قبل از ورود عنوان آن ورود باشد و بعد از ورود اطلاعات کاربران باشد چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 منظورتون از اطلاعات کاربر چیه؟بیشتر توضیح بدید ماژول ورود پس از این که وارد شدید معمولا عبارت( سلام "نام کاربر" )را مینویسد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 نه داخل افزونه را نمی گم عنوان بالای افزونه اون می خوام تغییر کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 ببخشید فکر کنم من رادار گیراییم ضعیف شده شما اگه یه عکس از چیزی که میگید رو بزارید یا نمونه اش رو در یه سایت دیگه معرفی کنید ممنون میشم چون من متوجه مشکلتون نمیشم یا صبرکنید شاید دوستان متوجه شدند و جوابتون رو دادند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 نه شما محتوای داخل ماژول را خواندید منظور من عنوان ماژول هست که بالای ماژول درج می شود عنوان " ورود به سایت" منظورمه که پس از ورود تغییر بکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من راه کار حل مشکل رو بهتون میگم ولی خیلی برام جالبه که هدفتون از این کار چیه ، چون ماژول ورود ، کاربرد آنچنانی نداره ، در حد لاگین و لاگ اوت و بازیابی یوزر و پسورده حالا اینکه شما میخواهید چیکار کنید ...... برای اینکه عنوان ماژول پس از ورود تغییر کنه میبایست دو ماژول ورود به سایت ایجاد کنید و عنوان یکی را همان ورود به سایت قرار بدید و با سطح دسترسی مهمان و عنوان دیگری را همون اطلاعات کاربران یا هر چیز دیگری که میخواهید قرار بدید با سطح دسترسی ثبت نام شده و یا بالاتر موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام من راه کار حل مشکل رو بهتون میگم ولی خیلی برام جالبه که هدفتون از این کار چیه ، چون ماژول ورود ، کاربرد آنچنانی نداره ، در حد لاگین و لاگ اوت و بازیابی یوزر و پسورده حالا اینکه شما میخواهید چیکار کنید ...... برای اینکه عنوان ماژول پس از ورود تغییر کنه میبایست دو ماژول ورود به سایت ایجاد کنید و عنوان یکی را همان ورود به سایت قرار بدید و با سطح دسترسی مهمان و عنوان دیگری را همون اطلاعات کاربران یا هر چیز دیگری که میخواهید قرار بدید با سطح دسترسی ثبت نام شده و یا بالاتر موفق و پیروز باشید یا حق این روش درست نیست زیرا پس از ورود هر دو ماژول قابل دیدن هستند ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ متاسفانه هنوز مشکل بنده حل نشده دو تصویر زیر گویای مشکل هستند ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ببخشید فکر کنم من رادار گیراییم ضعیف شده شما اگه یه عکس از چیزی که میگید رو بزارید یا نمونه اش رو در یه سایت دیگه معرفی کنید ممنون میشم چون من متوجه مشکلتون نمیشم یا صبرکنید شاید دوستان متوجه شدند و جوابتون رو دادند. در پایین عکس گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما روش هایی که دوستان می دهند عموما شاید روش های درست و معقولی نباشد اما راه گشا خواهد بود شما ماژول دوم را سطح دسترسی اش را ثبت نام شده بگذارید ماژول اول باید از دید میهمان کنار گذاشته شود.آموزش ان در بخش آموزش ها موجود است.می توانید جستجو و مطالعه فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 باز هم درست نشد چون کاربر ثبت نام کرده هم مال خودشو میبینه هم مال مهمان رو مثل تصویر زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود بر شما یک آموزشی وجود دارد که می توان ماژول را از دید ثبت نام کننده مخفی کرد و فقط برای میهمان باشد جستجو کنید( زمان جستجو را ندارم!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sabaghnia 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) ممنون مشکلم حل شد ********************************************************* ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" قوانین را رعایت فرمایید ! از لینک دادن به خارج از تالار خودداری فرمایید و برای تشکر فقط از دکمه پسندیدم استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر