m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام آیا PDF ساز جوملای شما کار می کند؟ امتحان کنید، به احتمال زیاد در تبدیل مطالب فارسی شما به PDF مشکل دارد و فونت ها دور از هم نمایش داده می شود. با استفاده از فایل های جوملا های ترجمه شده توسط تیم های مختلف یک پچ آماده کردم که این مشکل رو رفع میکنه، فقط کافیه در روت جوملای خود اکسترکت کنید و اگر پیغامی مبنی بر replace (بسته به نوع کنترل پنل) دریافت کردید تایید کنید. لینک: http://afghanlearn.com/zip/pdf.zip به زودی لینک در سرور جومینا رو هم اضافه خواهم کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام جناب رضایی عزیز فکر کنم یادتون رفته فونتی رو که تو فایهاتون معرفعی کردیدو بهش اضافه کنید zarbold البته دوستان برای رفع مشکل فونت pdf جوملاشون میتونند فقط قسمت libraries فایل پیوستی رو ایکسترکت کنند >> ابتدا فایل پیوتی رو دانلو > آنزیپش کنید> فایل libraries رو که در داخل فایل زیپ شده قرار داره رو دوباره زیپ کنید > به هاست خود انتقالش دهید > ایکسترکتش کنید > و اگر پیغامی بر روی replace کلیک کنید حالا اگه تست کنید می بینید مشکل رفع شده است موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام بله بازم یادم رفت فونت ها رو هم زمیمه کنم. خیلی ممنون از شما بابت اصلاح سازی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 89 با سلام لطفا فایلهای اصلی رو اصلاح کنید و فونتهارو هم در اون اضافه کنید { یا حداقل قسمت language رو حذف و 2باره آپلودش کنید } با تشکر از شما یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام فایل مربوطه حاوی تمامی فونت ها بود ولی مشکلات دیگری داشت که باعث ارور می شد. فایل رو تصحیح کردم عزیزان می توانند استفاده کنند. فقط فایل فشرده رو در هاست خود آپلود نموده و از حالت فشرده خارج کنید و بسته به نوع کنترل پنل هاست خود پیغام replace رو تایید کنید. http://afghanlearn.com/pdf-edited.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در مرداد 89 سلام فایل مربوطه حاوی تمامی فونت ها بود ولی مشکلات دیگری داشت که باعث ارور می شد. فایل رو تصحیح کردم عزیزان می توانند استفاده کنند. فقط فایل فشرده رو در هاست خود آپلود نموده و از حالت فشرده خارج کنید و بسته به نوع کنترل پنل هاست خود پیغام replace رو تایید کنید. http://afghanlearn.com/pdf-edited.zip سلام داداش لینکت مشکل داره:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام شما تا شب صبر کن من لینک جدید می ذارم. شرمنده که خراب شده لینک. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مرداد 89 سلام همونطور که قول داده بودم فایل در سرور جومینا قرار گرفت: دانلود فایل موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
radnet 0 ارسال شده در اسفند 89 این لینکاتون همه خرابه! به سبک ایرانی حالم گرفته شد. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidcorsa 0 ارسال شده در مرداد 90 کسی از دوستان لینک دانلود سالم رو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bayat 1 ارسال شده در مهر 90 سلام لینک دانلود خراب است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zoormand 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام لینک دانلود خراب است دوستان کسی لینک این فایل رو نداره خیلی نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در دی 91 لینک رو پیدا نکردم آقا کسی نیست یه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر