mehremood 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان عزیز: فرم ساز RSFORM جومینا را دانلود و صب کردم در حین نصب دو اخطار به شرح زیر داد: 1- درمراحل اولیه نصب اخطار"ناتوان در ایجاد منوهای سرپرستی" و بعدش پیام "موفقیت آمیز بودن نصب"دریافت گردید 2- در قسمت پایین توضیحات وقتی بر روی ادامه نصب کلیک کردم.خطای 404افزونه یافت نشد"را دریافت کردم. 3-موقع اجرای فرم ساز RSFORM جومینا از منوی کامپوننت ها خطای"404افزونه یافت نشد" را دریافت می کنم این اخطار درحالی رخ داده که فایلی را که دانلود کردم کامپوننت و ماژول را به همراه داشت حالا چرا موقع نصب اخطار می دهد افزونه نیست را نمی دانم چکار باید بکنم؟ در ضمن از آخرین نسخه ارائه شده جمولا توسط جومینا استفاده می کنم با تشکر فراوان ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط mehremood 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید . پس از حذف بررسی کنید که در دیتابیس اثری از افزونه باقی نمونده باشه مخصوصا" در جدول menu سپس آخرین نسخه افزونه که با نسخه جوملاتون هم سازگار باشه رو دانلود و از طریق قسمت نصب از پوشه اقدام به نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در مرداد 93 سلام این مشکلی که دوستمان دارند را هم من دارم نسخه فعلی جوملای من 2.5.24 می باشد. نسخه جدید فرم ساز را به صورت فارسی از کجا دانلود کنم ضمن اینکه من فرم ساز را از سایت جومینا دانلود کردم. 1 واکنش ها : pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر