hamedIT 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من به یک مشکلی برخوردم اونم اینکه قسمت مدیریت رو برام نمی یاره هم با wamp وهم با xampp امتحان کردم فقط یک دفعه اونم زمانی که هسته جوملا رو نصب می کنم قسمت administrator رو میاره وقتی فرداش میام دوباره کار کنم نمیشه لطفا راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان من به یک مشکلی برخوردم اونم اینکه قسمت مدیریت رو برام نمی یاره هم با wamp وهم با xampp امتحان کردم فقط یک دفعه اونم زمانی که هسته جوملا رو نصب می کنم قسمت administrator رو میاره وقتی فرداش میام دوباره کار کنم نمیشه لطفا راهنماییم کنید با سلام در مراحل نصب به مشکلی نمیخورید؟؟ تطابق جوملا با هاستتون چطوره؟؟(در صفحه نصب جوملا مشخص میشود) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedIT 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام در مراحل نصب به مشکلی نمیخورید؟؟ تطابق جوملا با هاستتون چطوره؟؟(در صفحه نصب جوملا مشخص میشود) سلام نه هنگام نصب مشکلی پیش نیومده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام همون یک دفعه ای که وارد مدیریت جوملا شدید چه تغییراتی تو جوملا دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر