hamed98 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام چند روزی است که یک سری کد در سایت دیده میشه. شایان ذکر است که هیچ گونه افزونه یا کامپوننتی اضافه یا پاک نشده. ادرس سایت : www.ishrae.ir متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 فایل کانفیگ جوملا رو باز کنیدجایی که public $error_reporting = 'default'; نوشته شده رو پیدا کنید و با public $error_reporting = '6135'; عوضش کنید. 1 واکنش ها : hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 متشکرممشکل برطرف شد ولی در قسمت مرکز دانلود ( لینک بالای سایت ) و همچنین کلیه مطالب لینک داده شده به قسمت دانلود ( در پاین سایت با عنوان جدیدترین های بخش دانلود ) در سایت باز نمیشود . مشکل از کجاست ؟ از کامپوننت جی دانلود استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) دوست گرامی من تنها با این کار نمایش error ها را خاموش کردید. به جای پاسخ، پرسش را پاک کردید که هر آینه با چالش روبه رو خواهید بود. خواهشمندم دوباره error_reporting را default کنید ببینیم که چه گره ای در کار است. ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوباره به حالت default بر گردوندم کد های خطا مجددا ظاهر شدند لطفا راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اردیبهشت 93 با پشتیبانی میزبان گفتگو کنید. گمان می کنم نگارش(نسخه) php را بالاتر برنده باشند. اگر پاسخ بلی بود. 1- درباره پوسته بررسی کنید که آیا نگارش بروز شده ای دارد یا نه. 2- درباره jdownload و xtypo واپسین بروزرسانی ها را انجام دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر