moha46 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من افزونه اتصال بانک ملت به فروشگاه ویرچومارت را نصب کردم از لینک زیر http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D8%B1%DA%86%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%AA-2-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA.html پس از این که خرید انجام شد ، صفحه ای با متن درحال انتقال به بانک ملت - لطفا کمي صبر کنيد ...... با تشکر از سفارش شما!سفارش شما پردازش شد. ظاهر می شود ، ولی به بانک ارجاع داده نمی شود ، در صورت امکان بنده را جهت رفع مشکل راهنمایی کنید سرور هم خارجی هست و پورت های لازم هم باز شده است ، ماژول های مشابه جومینانظیر زرین پل هم به درستی کار می کند ، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moha46 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 اساتید کسی نیست مورد من رو پی گیری کنه ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
t2krar 0 ارسال شده در مرداد 93 دوستان من هم همین مشکل رو دارم لطفا کسانی که اطلاع دارند کمک کنند. قطعا برای این افزونه زحمت های فراوانی کشیده شده برای فارسی زبانان اما بسیاری از سوالات ومشکلات درمورد ویرچومارت وجود داره که در انجمن ها می بینیم کسی پاسخ نمی ده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
t3.nano 0 ارسال شده در آبان 93 احتمالا بخاطر نصبتون است کامپوننت را حذف کنید، نمام کامپوننتهای دیگری که مربوط به پرداخت الکترونیک است هم پاک کنید و سپس بار دیگر کامپوننت را نصب و تست نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر