dietsobhani 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) سلام و وقت به خير من هم با مشکل چندی از دوستان در حجم بالای دیتابیس موجه شده ام ممنون میشوم راهنمایی فرمایید در ديتابيس من قسمت sh404sef_urls به حدود 300 مگ رسيده است آيا اين فشار به سرور مي آورد و در صورت مثبت بودن جواب چگونه حجم آنرا كم كنم تا به سئو سايت آسيبي نرسد با سپاس بدرود ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط dietsobhani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام هجم زیادی نیست و جای نگرانی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dietsobhani 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام هجم زیادی نیست و جای نگرانی نداره با سلام و سپاس فراوان از پاسخگویی شما دوست گرامی اگر به سایت من سر زده باشید متوجه میشوید که رشته من کامپیوتر نیست اما علاقه دارم وتمام کارها را حتی ناقص دوست دارم انجم دهم. با یک مقایسه در بقیه جداول دیتابیس متوجه شدم هیچ حجمی بالاتر از 60مگ(مطالبم) ندارم اما بعد از نصب افزونه sh404SEFمرتبا در حال افزایش است . به نطرم غیر عادی امد . با توجه به پهنای باند محدود 15 گیگ به تازگی از طرف سرور ساسپند زیادی دریافت میکنم میتواند مربوط به فشار این افزونه به سی پی یو سرور باشد واینکه آیا باید فایلهای قبلی را پاک کنم یا باشد . ممنون میشوم از پاسخگوییتان بدرود فروهر نگهدارتان باد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر