elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام قبلا جوملا در هنگام ایجاد مطلب جدیداز تنظیمات سمت چپ این امکان رو داشت که بشه یک تصویر کوچک برای نمایش کنار مطلب یا ماژول های اسلاید اخبار قرار بدم. ولی حالا نیست!!!؟ چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام از نسخه جوملای کدام تیم استفاده میکنید؟ جوملای جومینا این امکان رو داره ولی برخی ترجمه های دیگر نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام از نسخه جوملای کدام تیم استفاده میکنید؟ جوملای جومینا این امکان رو داره ولی برخی ترجمه های دیگر نداره! بسته نصبی جومی و چکار باید انجام بدم که درستش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من قبلا چند راه بود تست کردم نشد، باید ابتدا نسخه جوملای جومینا رو نصب کنید و بعد اون بسته نصبی رو بیارید روی هسته جومینا! وقتی برعکس عمل کنید تغییری دیده نمیشه 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام من قبلا چند راه بود تست کردم نشد، باید ابتدا نسخه جوملای جومینا رو نصب کنید و بعد اون بسته نصبی رو بیارید روی هسته جومینا! وقتی برعکس عمل کنید تغییری دیده نمیشه بروزرسانی 2.5.19 رو انجام دادم ولی درست نشد ببخشید چجوری روی جوملا نصب شده بسته نصبی رو نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام مشکل همینه دیگه، با بروزرسانی مشکل حل نمیشه، درهمین تاپیک پیگیر باشید تا راه اصلی رو پیدا کنیم آوردن بسته نصبی روی هسته جوملا خیلی دردسر داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 همجین امکانی در جوملا نبود... احتملا در جوملایی که اسفاده میکردید پلاگینی جهت درج عکس برای اخبار یا مطالب نصب شده بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 93 همجین امکانی در جوملا نبود... احتملا در جوملایی که اسفاده میکردید پلاگینی جهت درج عکس برای اخبار یا مطالب نصب شده بوده درود مطلب شما خلاف واقع هست. این امکان در جوملای جهانی و به تبع آن در جوملای جومینا وجود دارد. با احترام 2 واکنش ها : ehsan1 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در اردیبهشت 93 درود مطلب شما خلاف واقع هست. این امکان در جوملای جهانی و به تبع آن در جوملای جومینا وجود دارد. با احترام سلام منظور شما قسمت تصاویر و لینکهستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام منظور شما قسمت تصاویر و لینک هستش؟ بله دقیقا منظورم همان سربرگ هست. سربرگ تصاویر و لینک ها ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ درود مطلب شما خلاف واقع هست. این امکان در جوملای جهانی و به تبع آن در جوملای جومینا وجود دارد. با احترام سلام جناب پارسا بسته نصبی رایگان از یک سایت هست که متاسفانه این سربرگ رو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام مدیریت مطالب --> از بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید --> تب ویرایش طرح بندی --> گزینه "تصاویر و لینک ها در سرپرستی" را روی بلی قرار بدید --> ذخیره --> موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : رامین انگوتی، ehsan1 و elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام مدیریت مطالب --> از بالا روی دکمه تنظیمات کلیک کنید --> تب ویرایش طرح بندی --> گزینه "تصاویر و لینک ها در سرپرستی" را روی بلی قرار بدید --> ذخیره --> موفق و پیروز باشید یا حق سلام جناب صفرعلی همچین تبی وجود ندارد فکر کنم کلا مشکل از هسته جوملاشون باشه کلا بیخیال اون بسته نصبی شدم چون ایراداتش زیاده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام ممکنه ترجمه ها کمی متفاوت باشه . شما زبان مدیریت جوملا رو روی انگلیسی قرار بدید بعد ببینید در قسمت option یا همون تنظیمات تبی به نام Editing Layout با گزینه Administrator Images and Links دارید یا نه اگر نبود ، قطعا" مشکل از هسته جوملاتون هست موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر