jooomina 1 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام.من از قالب های گنتری استفاده میکنم و الان با مشکلی روبرو شدم.وقتی میخواهم وارد مدیریت قالب شوم با این خطا روبرو میشوم و وارد مدیریت نمیشود من از جوملا 3.2.3 استفاده میکنم و تا چند روز پیش خوب بود .Couldn't resolve host 'update.joomla.org'با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام. من از قالب های گنتری استفاده میکنم و الان با مشکلی روبرو شدم. وقتی میخواهم وارد مدیریت قالب شوم با این خطا روبرو میشوم و وارد مدیریت نمیشود من از جوملا 3.2.3 استفاده میکنم و تا چند روز پیش خوب بود . Couldn't resolve host 'update.joomla.org' با تشکر. با سلام لطف میکنید آدرس قسمت مدیریت سایتون به همراه رمز یوز و رمز عبور بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام لطف میکنید آدرس قسمت مدیریت سایتون به همراه رمز یوز و رمز عبور بفرمائید دوست عزیز فکر کنم بدونید که اینجا به صورت عمومی مطالبش نمایس داده میشه پس گذاشتن آدرس مدیریت اونم با یوزر و پسورد کار درستی نیست اگر میخواهید مشکلات دوستمون رو حل کنید از دانشتون در عمومی استفاده کنید در غیر این صورت در خصوصی مشخصات ورود به مدیریت رو درخواست کنید که اگر صلاح دونستند بهتون ارائه بدند. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 93 دوست عزیز فکر کنم بدونید که اینجا به صورت عمومی مطالبش نمایس داده میشه پس گذاشتن آدرس مدیریت اونم با یوزر و پسورد کار درستی نیست اگر میخواهید مشکلات دوستمون رو حل کنید از دانشتون در عمومی استفاده کنید در غیر این صورت در خصوصی مشخصات ورود به مدیریت رو درخواست کنید که اگر صلاح دونستند بهتون ارائه بدند. بله شما درست میفرمائید من فقط میخواستم ببینم دقیقا مشکلشون چپیست ؟ 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر