falconeyes 6 ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام دوستان داخل مدیریت جوملا در قسمت های مدیریت مطالب و ماژولو... گزینه ای وجود داره در قسمت پائین که میشه ی انتخاب هایی انجام بدیم کپی یا انتقال بدیم حالا به موقعیت های مختلف یا در مجموعه های مختلف حالا نمیدونم برا من چرا کار نمیکنه و مثل شکل زیر در میآد: چیکار کنم تا درست بشه؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام اگر جوملاتون 2.5.19 نیست ، ابتدا به این نسخه بروزرسانی کنید و سپس بسته کامل جوملای 2.5.19 فارسی تیم جومینــــــا را روی جوملاتون اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا ، پوشه Installation را حذف کنید قبلش بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام اگر جوملاتون 2.5.19 نیست ، ابتدا به این نسخه بروزرسانی کنید و سپس بسته کامل جوملای 2.5.19 فارسی تیم جومینــــــا را روی جوملاتون اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا ، پوشه Installation را حذف کنید قبلش بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق سلام عزیز نشد چیکار کنم؟ ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر